Miks muutus Enesekindlusvabriku nimi Human Resources Solution OÜ’ks?

Kui elu mind viis aastat tagasi sujuvalt ettevõtlusesse suunas, siis polnud mul ausalt öeldes täpselt aimugi, kuidas üks firma juhtimine käib. Koolis olin õppinud personalitööd ja -arendust, äri olin vaadanud alati kõrvalt, ise sinna sisse süüvimata. Ettevõtlusega alustamisel oli minu suurimaks trumbiks tugev visioon ja kustumatu kirg personalitöö vastu, teadmised ning kogemused ettevõtlusest tulid tegemise käigus.

Alustades pakkusin eelkõige värbamisteenust. Täna on teenuste nimekiri oluliselt laiem. Lisaks klassikalisele värbamisele pakume jätkuvalt ka sihtotsinguid, aga eelkõige aitame luua personalitöös lahendusi, kus ettevõte saaks ise oma värbamisvajadustega hakkama. Teisisõnu oleme loonud süsteemid, protsessid ja meetodid, mis muudavad meie kliendid iseseisvaks ja aitavad hoida kokku nende raha. Samuti on üha enam pöördutud mu poole personalialase konsultatsiooni saamiseks. Mulle meeldib naljatleda, et ma olen justkui perearst, kes tuleb ettevõttesse sisse, analüüsib ja kaardistab ning otsib üles probleemkoha, seejärel pakub lahenduse, nõuannete ja süsteemide näol toimiva pikaaegse ravimi.

Loomulikult ei paku ma oma teenuseid üksinda. Minu ettevõttes on inimesed, keda on testinud nii aeg, ühiselt ette võetud väljakutsed ning nõudlikud kliendid. Südamerahu ja täie enesekindlusega võin öelda, et mu meeskond koosneb tipptegijatest ja seega pole imestada, et üha enam on meile tulnud ka rahvusvahelisi kontakte, koostöid ja päringuid.

Varasem nimi – Enesekindlusvabrik OÜ – oli kõige õigem nimi mu firmale siis, kui alustasin. Viis aastat on aga möödas ja nii mina, mu meeskond kui ka pakutavad teenused on muutunud rahvusvahelisemaks. Lisaks uuele nimele – Human Resources Solutions OÜ – tuleb meil peatselt ka uus koduleht, mis vastab rahvusvahelistele nõuetele, tasemele ja väärtusele. Ikka selleks, et liikuda kaasa turu nõudmistega, pakkuda parimat kvaliteeti ja areneda pidevalt edasi.